Awakening Powerwoman Programma

Verander jouw denken en voelen en verander je leven!

Merk je dat je vastzit in cirkels? Dat je zoekende bent naar antwoorden? Voel je dat het roer om moet? Voel je dat sleutelen aan het hoe en wat in je leven niet meer werkt, en dat er iets in jezelf moet veranderen? En kom je maar niet verder?

Dan is het AWAKENING POWERWOMAN PROGRAMMA voor jou! Het programma waarin JIJ het fundament wordt en alle sleutels en tools leert voor een licht leven met impact, zonder concessies op ambitie. 

Zodat je eindelijk een leven kan leiden dat gewoon klopt, licht aanvoelt, vol rust, vertrouwen en voldoening in plaats van stress, twijfel en tekort. Ongeacht de omstandigheden@

Sterker nog: om meer succes te behalen en tegelijkertijd meer verbinding te voelen met jezelf en je kinderen? Zonder jezelf keihard pushen?

Doe mee met het Awakening Powerwoman Programma en verander je leven! Ga…

Van ratrace naar flow
Van stress naar vertrouwen
Van zwoegen naar moeiteloos manifesteren
Van najagen naar ontvangen

DE DEUREN STAAN NU OPEN VOOR AANMELDING VOOR START EIND JANUARI 2022!!

Het Awakening Powerwoman Programma

in 3 maanden ontwikkel jij je tot next level powervrouw

Klaar voor echte verandering?

dit programma is voor jou als je dit herkent...

Herken je dit? 

Dan is het tijd om te stoppen met plakbandjes plakken en je doorbraak te manifesteren. Zodat je eindelijk echt gelukkig wordt van je leven en moeitelozer impact maakt onder de voorwaarden die jouw geluk echt dienen, in plaats van wat je daar over hebt aangeleerd.

Stop met piekeren en zwoegen. Het houd je waar je bent. Start met verwonderen.

Wat als ik je vertel dat je alles al in je hebt?

ONTDEK NIEUWE KRACHTEN MET GROOTSE EFFECTEN DIE JE NIET VOOR MOGELIJK HIELD

Natuurlijk is werken en kleine kinderen combineren ook een kwestie van logistiek en efficiëntie en vraagt het veel van je. 

Maar veel belangrijker dan hoe het loopt, is hoe jij onder die omstandigheden ‘bent’. En wat je denkt, voelt en gelooft.  Dat bepaalt wat je manifesteert EN wat je aantrekt. Dus jouw realiteit. Klagen over realiteit helpt je nergens heen. 
Stap in je creatiekracht. 

Mijn eigen transformatie begon toen ik dacht zoontje van 7 maanden te verliezen. Het leven drukte voor mij hard op pauze. 

Mijn autopilot was ratio, wilskracht en doorzettingsvermogen (masculine krachten). Met alleen die strategie doorgaan was geen optie meer. Ik besloot alles los te laten en volledig te focussen op mijn binnenwereld in plaats van alles wat ik in mijn leven wilde veranderen (buitenwereld). Dat besluit zorgde voor de doorbraak naar een next level leven. 

Momenten van verwarring en vastlopen hebben we nodig. Het zijn de gateways van verandering. But only if you jump!

llmi iconen zon zand

Als je alle energie die je nu in zwoegen stopt, zou stoppen in je bewustzijnsontwikkeling zou je nu al 100 x verder zijn dan je nu bent.

Over jou

Dit gaan we doen

Het effect

licht leven met impact

De aanpak

Geen trucjes

De kern van mijn aanpak is de kracht van het bewustzijn. Jij het alle antwoorden en creatiekracht in je om te komen anders denken, voelen en handelen. De modules helpen je hier bij. 

Ze vormen de fundering voor jouw reis maar schrijven je niet voor hoe jij je leven moet invullen en welke keuzes je moet maken. Ik help je om die om lijn te laten zijn met jouw ECHTE zelf en de kracht aan te boren om hier zelf vanuit helderheid en vertrouwen invulling aan te geven.

Mijn oplossing is NIET helpen efficiënter te worden en meer gedaan te krijgen in minder tijd, om het vol te houden om door te gaan zoals je nu doet. Maar je helpen bewust te worden van wat je tegenhoudt om nú gelukkig te zijn en vanuit rust en vertrouwen moeiteloos je realiteit te veranderen.

Ik geloof dat je oneindig aanpassingen kunt maken in WAT je doet en HOE je dat doet, zonder dat je echt geluk en succes bereikt dat voor jou klopt. Daarvoor is verandering van binnen nodig. Dat ga je doen met dit programma

Het gehele traject sta je onder mijn persoonlijke begeleiding als coach en doorloop je samen met gelijkgestemden.

Voel je nu ook dat iets jou tegenhoudt, terwijl een ander deel van jou ja, wil zeggen? En wil je van die onrust af? Boek een clarity call!

Dit krijg je!

TRANSFORMATIE IS ONOMKEERBAAR. WAT JE GEVAT HEBT, KUNT JE NIET MEER VERLIEZEN.
NET ALS DAT JE NIET MEER KUNT ONTLEREN TE FIETSEN.

Dit is meer dan 3.000 aan geldwaarde + vul maar in aan waarde in HAPPINESS voor 1.555. Maarrrrr… je kunt 500 euro korting krijgen.

Lees hieronder alles over de investering en betaling. We starten 24 januari!

llmi iconen zon zand

De Investering?

HET PROGRAMMA KOST 1.555,-**.

maar....ALLE WACHTLIJST AANMELDERS, MASTERCLASS* DEELNEMERS EN MINI cursus DOWNLOADERS ONTVANGEN 500 euro korting!

Dat betekent DEELNAME VOOR SLECHTS 1.055**!!

*De mini cursus download je hier.
** prijzen zijn exclusief btw. De prijs inclusief BTW met korting is dus 1.276,55 of 3 x 425,52.

Kies jij voor groei of blijven zwoegen?

De weg naar een licht leven met impact ligt wagenwijd voor je open. Het enige dat je hoeft te doen is stoppen met twijfelen, ‘wat als’ en ‘hoe dan’ denken. We zijn als mens geneigd tot angstdenken: wat als ik de investering er niet uithaal? Wat als ik mezelf tegenkom? 

Stel jezelf liever de volgende vragen: wat als je jouw wensen en verlangens eindelijk invult met dit programma? Hoe zou jou leven er uit zien als jij rust en vertrouwen kunt voelen ongeacht de omstandigheden? Wat word er mogelijk voor jouw geluk als stress geen grip meer op je heeft en jij leert hoe je kunt ontvangen in plaats van najagen?

Risico of kans is feitelijk hetzelfde, alleen vanuit een ander denken. Je realiteit verandert niet, als jij jouw denken en voelen niet verandert.  Dus kies je voor groei of blijven zwoegen? Doe je ogen maar even dicht en voel welk antwoord in je opkomt. Jij hebt het antwoord. Ik niet.

Gratis Clarity Call

Een helder besluit binnen 45 minuten

Voor een besluit dat je 100% met je hoofd én je hart neemt heb je maar één ding nodig. Helderheid. Helderheid over wat je echt wilt en wat je tegenhoudt om een besluit te nemen. 

Plan een gratis clarity call in en dan onderzoeken we dit samen zodat jouw heldere besluit zich kan vormen. Of het nu een ja of een nee is. Er voor gaan of het loslaten.

Al helder dat je mee wilt doen? Meld je dan hier aan.

Het gesprek duurt 30-45 minuten en vindt plaats via Zoom. Je ontvangt na je aanmelding een mail met de bevestiging van je afspraak en een link naar de meeting.

Scroll naar boven