Persoonlijke boodschap van het universum

Ontvang informatie over jouw pad vanuit hoger bewustzijn

Zou je graag inzichten willen krijgen over welke kant je op mag? Hoe je doorbraken kunt maken in waar je vast zit? Waar je groei kansen zitten? Waar je focus op mag liggen voor jouw geluk en succes?

Laat mij op jou inchecken en een persoonlijke boodschap voor je doorgeven.

Daarin deel ik de beelden, sensaties en energieën die ik ervaar en boodschappen op basis van kaarten die ik trek. 

Je kunt een concreet thema indienen waar je richting in wilt, of je laten verrassen.

Ervaringen van anderen

“De persoonlijke boodschap die ik van Almer ontving is met volle aandacht gemaakt en geeft veel inzichten en herkenning. Het bracht me terug naar mijn ware kern, gaf inzichten op het gebied van mezelf als persoon, mijn emoties, waar ik sta in het leven en de groei die als mens mag doormaken. 

Het bevestigde mij dat ik op de goede weg ben met terug in mijn kracht komen, zelfliefde en gaf me vertrouwen in mijn ware zelf. 

Zeer interessant en herkenbare punten.

Sabine
------------------------------------------------------

Screenshot Instagram

“De persoonlijke boodschap is zo treffend. Dit is het thema waar ik tegenaan loop en door hem zo te lezen word ik daar extra bewust van. 

Ik heb dan ook gelijk diverse stappen kunnen zetten die mij verder helpen. 
 
De antwoorden van de kaarten met de toelichting waren positief confronterend. Blijf ik weglopen of neem ik deze boodschap aan en zet ik de stappen die nodig zijn om te komen waar ik naartoe wil?  

Almer heeft mij in ieder geval de tools gegeven om een begin hiermee te maken. 
 

Bedankt lieve Almer🙏🏼

MIRANDA
------------------------------------------------------

Screenshot Instagram

——————————————————Screenshot Instagram


------------------------------------------------------

“De reading heb ik met open armen ontvangen, veel herkenning en ook wel opluchting. En vooral prachtig omschreven. Ik weet (nog) niet zo goed hoe ik moet beginnen met “voelen” en hoe ik kan leren te vertrouwen op mezelf. Denk als ik wat vaker de tijd neem ipv altijd maar te rennen dit al een hele mooie eerste stap is. 
 
Dankjewel voor je tijd 🤎
 

TAMARA
------------------------------------------------------

“Er stonden heel veel mooie stukken in die ik goed kon plaatsen voor mezelf.”

Patricia
------------------------------------------------------

“Ik herkende mijzelf er meteen al in, omdat je begon over ‘een landweggetje langs een boerderij en paarden, en heel specifiek een paard’. Een paard is mijn lievelingsdier en ik rij al 40 jaar paard, wat ik nog steeds doe.

Ook dat je een empathische vrouw zag met veel liefde voor dieren en wat minder voor zichzelf, klopt helemaal. Ik ben bezig mijzelf belangrijker te maken en beter op mijzelf af te stemmen. 
Ik mag zeker nog meer in mijn eigen kracht gaan staan zoals je schrijft.
 
Ook het beeld dat je beschreef over een bruiloft met 1 kind erbij, kan ik plaatsen. Ik heb dit jaar een grote liefde ontmoet (wederzijds), maar doordat hij net een baby heeft gekregen in zijn relatie zijn wij niet samen. Ik heb sterk het gevoel dat dit wel ooit gaat gebeuren. 
 
Mooi dat je schreef dat ik mijn innerlijk weten en spirituele gaven mag ontwikkelen, omdat ik dat zeer zeker in mij heb. Dat geeft mij kracht om zo door te gaan.
 
Dankjewel Almer voor de mooie Reading!
 

VIOLA
------------------------------------------------------

” Ik had gekozen voor een open reading om niet onbedoeld richting aan te geven. Toen ik de reading in een uitgebreid verslag ontving heb ik deze een paar keer gelezen en laten landen. Bizar hoe spot on deze was. De persoonlijke details zorgden voor ontroering en bevestiging in een stuk waar ik al een tijdje mee bezig ben. Het voelt fijn om dit als naslagwerk en ondersteuning te gebruiken. Het dient ook als aanmoediging en neemt wat onzekerheid weg. Ik zal de reading zeker nog eens nalezen en wellicht pak ik er dan weer wat anders uit als leidraad. Het is dat ik al een coach heb, anders zou ik zeker een traject bij haar aangaan.

Shirley
------------------------------------------------------

Ontvang ook jouw boodschap!

Binnen 2 weken in je inbox

  • Via bewustzijn tune ik in op jou. 
  • Alles wat ik opmerk noteer ik. Dit kunnen beelden zijn, energieën, fysieke sensaties, emoties.
  • Ik stel 3 tot 5 vragen die ik intuïtief kies
    (eventueel op basis van je thema)
  • Ik trek bij elke vraag een kaart 
  • Ik bundel alles tot een krachtige boodschap en stuur indien relevant oefeningen of meditaties mee die je vooruit kunnen helpen. Van waar je nu bent, naar je grotere potentie.
  • Na je aanvraag ontvang je een mail met de bevestiging en de mogelijkheid om  een thema door te geven.
  • Binnen 2  weken zit de persoonlijke boodschap in je inbox.
  • 39,- inclusief btw.

Iedereen kan dit!

Dat er mensen zijn met de ‘gave’ om informatie te ontvangen of te lezen en mensen zijn zonder deze ‘gave’ is een misvatting! 

Iedereen heeft deze potentie. Alles is in essentie energie en heeft een bepaalde trillingsfrequentie. De trillingsfrequentie van jezelf bepaalt waarmee je in contact kunt komen. Er is geen seperatie. Alles is een. 

Mensen met een hoger bewustzijnsniveau ervaren een sterk helder weten. Dat helder weten komt omdat het weten vanuit denken van het overlevingssysteem gekalmeerd is en losgeraakt van hun zijn. De ruis verdwijnt waardoor puur ZIJN en een zijn met het geheel overblijft.

Op dit moment groeit het bewustzijn op aarde. Daarmee groeit ook onze gevoeligheid en sensitiviteit, wat niks anders betekent dat in contact zijn met het geheel, is mijn overtuiging. Het betekent dat dingen binnenkomen die we vanuit onbewustzijn en het overlevingssysteem van het ego eerst goed buiten de deur wisten te houden. 

Bewustzijn of hoger bewustzijn is niet iets dat je kunt afdwingen met trucs. Het is iets dat je ‘bereikt’. Waar je ‘aankomt’. Je kunt het wel helpen groeien door je OPEN stellen. Voorbij ‘weten’ te gaan en op ontdekking. Door te kiezen om je bewustzijn te trainen. Zo schep je als het ware het klimaat voor jezelf om goed te groeien. Zoals de aarde voeden voor de groei van een boom maar waarin je niet kunt afdwingen wanneer die boom een boom is, of hoe hoog of groen hij wordt.

Er komt steeds meer aandacht voor hoog sensitiviteit. Dit wordt vaak gezien als een ‘aandoening’ of zelfs een ‘handicap’.

Ik geloof dat je geen HSP-er (high sensitive person) BENT. Je hebt op dat moment in je leven een hoge mate van sensitiviteit. Dit is een grote kracht en hangt samen met je bewustzijnsniveau. Gevoeliger en sensitiever worden betekent in mijn ogen een enorme groei! Biedt geen weerstand, denk niet dat er iets ‘mis’ is met je. Alle projecties over wat ‘moet’ zijn zorgen automatisch voor verkramping.

Ga op ontdekking. Open stellen zonder ‘weten’ is voldoende om ook jouw potentie voor je intuïtieve ontwikkeling en samenwerking met het universum te vergroten. Het betekent misschien niet dat jij readings kunt geven, maar wel dat je informatie kunt ontvangen voor jezelf en in contact kunt komen met jouw gidsen.

Scroll naar boven