Afstemming reading

Ontvang inzicht zodat jij vanuit vertrouwen en verbinding richting geeft aan het leven dat klopt voor jou.

Jij voelt al aan dat het nu niet klopt en dat je uitgenodigd wordt van richting te veranderen. Maar je twijfelt over je eigen ingevingen en het is ook spannend. 

Zou je graag helder willen weten welke kant je op mag? Hoe je doorbraken kunt maken? Waar je groeikansen zitten? Zodat je weer afstemming vindt op wat klopt voor jou? 

Een reading helpt jou overzicht krijgen in waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar het heen mag. En welke blokkades je daarvoor op mag heffen.

Alleen blijven rondmalen in je hoofd brengt je niet naar de resultaten waar je naar verlangt. Daarvoor is helderheid over richting en vertrouwen nodig.

Ik maak verbinding met het geheel en met jou. Check in op de informatie die beschikbaar is en vul deze aan met een orakel kaartenlegging.

Ervaringen van anderen

“De persoonlijke boodschap die ik van Almer ontving is met volle aandacht gemaakt en geeft veel inzichten en herkenning. Het bracht me terug naar mijn ware kern, gaf inzichten op het gebied van mezelf als persoon, mijn emoties, waar ik sta in het leven en de groei die als mens mag doormaken. 

Het bevestigde mij dat ik op de goede weg ben met terug in mijn kracht komen, zelfliefde en gaf me vertrouwen in mijn ware zelf. 

Zeer interessant en herkenbare punten.

Sabine
------------------------------------------------------

Screenshot Instagram

“De persoonlijke boodschap is zo treffend. Dit is het thema waar ik tegenaan loop en door hem zo te lezen word ik daar extra bewust van. 

Ik heb dan ook gelijk diverse stappen kunnen zetten die mij verder helpen. 
 
De antwoorden van de kaarten met de toelichting waren positief confronterend. Blijf ik weglopen of neem ik deze boodschap aan en zet ik de stappen die nodig zijn om te komen waar ik naartoe wil?  

Almer heeft mij in ieder geval de tools gegeven om een begin hiermee te maken. 
 

Bedankt lieve Almer🙏🏼

MIRANDA
------------------------------------------------------

Screenshot Instagram

——————————————————Screenshot Instagram


------------------------------------------------------

“De reading heb ik met open armen ontvangen, veel herkenning en ook wel opluchting. En vooral prachtig omschreven. Ik weet (nog) niet zo goed hoe ik moet beginnen met “voelen” en hoe ik kan leren te vertrouwen op mezelf. Denk als ik wat vaker de tijd neem ipv altijd maar te rennen dit al een hele mooie eerste stap is. 
 
Dankjewel voor je tijd 🤎
 

TAMARA
------------------------------------------------------

“Er stonden heel veel mooie stukken in die ik goed kon plaatsen voor mezelf.”

Patricia
------------------------------------------------------

“Ik herkende mijzelf er meteen al in, omdat je begon over ‘een landweggetje langs een boerderij en paarden, en heel specifiek een paard’. Een paard is mijn lievelingsdier en ik rij al 40 jaar paard, wat ik nog steeds doe.

Ook dat je een empathische vrouw zag met veel liefde voor dieren en wat minder voor zichzelf, klopt helemaal. Ik ben bezig mijzelf belangrijker te maken en beter op mijzelf af te stemmen. 
Ik mag zeker nog meer in mijn eigen kracht gaan staan zoals je schrijft.
 
Ook het beeld dat je beschreef over een bruiloft met 1 kind erbij, kan ik plaatsen. Ik heb dit jaar een grote liefde ontmoet (wederzijds), maar doordat hij net een baby heeft gekregen in zijn relatie zijn wij niet samen. Ik heb sterk het gevoel dat dit wel ooit gaat gebeuren. 
 
Mooi dat je schreef dat ik mijn innerlijk weten en spirituele gaven mag ontwikkelen, omdat ik dat zeer zeker in mij heb. Dat geeft mij kracht om zo door te gaan.
 
Dankjewel Almer voor de mooie Reading!
 

VIOLA
------------------------------------------------------

” Ik had gekozen voor een open reading om niet onbedoeld richting aan te geven. Toen ik de reading in een uitgebreid verslag ontving heb ik deze een paar keer gelezen en laten landen. Bizar hoe spot on deze was. De persoonlijke details zorgden voor ontroering en bevestiging in een stuk waar ik al een tijdje mee bezig ben. Het voelt fijn om dit als naslagwerk en ondersteuning te gebruiken. Het dient ook als aanmoediging en neemt wat onzekerheid weg. Ik zal de reading zeker nog eens nalezen en wellicht pak ik er dan weer wat anders uit als leidraad. Het is dat ik al een coach heb, anders zou ik zeker een traject bij haar aangaan.

Shirley
------------------------------------------------------

Afstemming reading

Binnen 2 weken in je inbox

  • Via bewustzijn tune ik in op jou en het geheel. Ik ben en breng verbinding in jouw leven nu en het leven dat je hier te volgen hebt. 
  • Alles wat ik opmerk noteer ik. Dit kunnen beelden zijn, energieën, fysieke sensaties, emoties.
  • Ik doe een orakel kaarten trekking.
  • Ik bundel alles tot een krachtige boodschap en stuur indien relevant oefeningen of meditaties mee die je vooruit kunnen helpen zodat je richting ook meteen kunt omzetten in praktische actie.
  • Na je aanvraag ontvang je een mail met de bevestiging en de mogelijkheid om  een thema door te geven.
  • Binnen 2  weken zit de persoonlijke boodschap in je inbox.
  • 39,- inclusief btw.
Scroll naar boven