Shadow & Light Circle Retreat in Spanje.

21 t/m 27 oktober 2024

Sneller doorbreken naar jouw unieke next level van leven en ondernemen vanuit essentie, met krachtig schaduw- en lichtwerk met likeminded vrouwen vanuit rust en plezier.

llmi iconen zon zand

Een krachtpatser van een inner work cocon voor snellere en grootsere transformatie.

Ben je klaar om die schaduwen die jou al veel te lang klein houden nu eindelijk achter te laten? En die jump naar jouw next level licht te nemen?

Als bewuste vrouw weet je dat jouw buitenwereld een weerspiegeling is van jouw binnenwereld. Jouw blokkades zijn dus ook je blokkades in je realiteit in je bedrijf, in de liefde, of welk vlak dan ook. Je weet het… en toch.

Veel bewuste vrouwen verliezen onnodig energie en plezier in leven en ondernemen vanuit essentie en houden hun eigen groei en resultaten tegen. 

Ze voelen en zien veel waardoor ze overwhelmed raken en aan alles in zichzelf tegelijk werken. Ze focussen teveel op het licht waar het heen moet. Ze dragen de wereld maar missen zelf die draagkracht en spiegeling van anderen. 

De snelste manier naar het licht is juist dwars door het donker en door te verbinden met dat wat op dit moment het licht het meest blokkeert. En door je te omringen met de energie van andere vrouwen die lichtwerk doen.

Met deze retreat hef je in 7 dagen die donkere blokkades op die er echt toe doen en herstel je de verbinding met jouw licht, zodat je andere resultaten kunt halen in leven en ondernemen vanuit essentie. 

Let’s rise together!

jpg
llmi iconen zon zand

The fastest way to light, is not to fight darkness, but to embrace it and transform it into light. Darkness is the fuel for illumination.

llmi iconen zon zand

Get ready to pour out all that may leave you🌊 And burst into your new chapter of your potential🌋.

Download de brochure

En ontdek alles wat je moet weten over deze retreat.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Inner circle brochure plaatje

Wat als jij in 7 dagen het volgende level van je potentieel ontmoet, voelt én belichaamt?

TRANSFORMEREN DOE JE IN EEN COCON​, NIET EVEN TUSSENDOOR.

Door de inbreng van meerdere vrouwen die vanuit hun essentie leven en ondernemen, ontstaat een krachtpatser van een energetische cocon met een rijk programma dat wonderlijk in elkaar klikt omdat de groep op ‘roep van de ziel’ zich vormt. Iedereen die er is, hoort daar te zijn op dat moment. 

Voel jij die roep van je ziel en reis je mee?

pexels mauro savoca

LET's RISE TOGETHER

llmi iconen zon zand

Keep it quiet. Keep it simple. Move inward. Hear your soul whisper and your soulpreneur roar. And move forward with a glowing heart and fierce confidence.

Dit is jouw uitnodiging voor de Shadow & Light Circle retraite 21 t/m 27 oktober 2024.

Ready to leap into your next chapter terwijl je een ervaring voor het leven opdoet?

 Breng je een sessie in? Dan krijg je een knallende korting op je deelname! Ontdek er alles over in de brochure.

👉Download de gratis, vrijblijvende brochure. Lees meer over het programma, ervaringen van anderen met mijn retreats en praktische zaken als investering, verblijf en vervoer.

jpg

Ontdek wat de retreat Heidi heeft gebracht.

In deze podcast interview ik Heidi over haar deelname aan de retrreat en deelt zij open over de impact die het had op haar relatie en haar bedrijf.

Luister naar de roep van de ziel!

In 4 minuten voelen of de SHADOW & LIGHT circle retraite iets voor jou is? Luister deze audio 🙂

llmi iconen zon zand

Do yourself and the universe a favour. Give yourself the attention, care and devotion you give to others. And go next level.

Innerlijk werk mag ook leuk en genieten zijn!

CLAIM JOUW SPACE OM TOT JEZELF te KOMEN, TE GENIETEN EN TE GROEIEN ALS SPIRITUEEL ONDERNEMER EN MENS!

DIT IS JOUW KANS OM ALS VROUW DIE VANUIT HAAR ESSENTIE WIL LEVEN (EN ONDERNEMEN) HET VUUR EN DE STROMING EEN BOOST TE GEVEN.

JE HEBT ZOVEEL TE GEVEN, DUS VERGEET NIET OOK TE ONTVANGEN. DE KRACHT VAN EEN LACH EN EEN TRAAN, DIEPGANG EN VRIJE GEKHEID BIJ LIKEMINDED VROUWEN IS GROOTS.

llmi iconen zon zand

You have always been light. You just have to keep lifting the veil of your shadows to restore and expand it's brightness.

Het programma

gebalanceerde MIX VAN RIJKDOM VOOR doorbraken in je leven en bedrijf EN RUST en plezier

Een rijkdom aan voeding voor MIND, BODY(‘S) en SOUL door een fijne mix van innerlijk werk, spirituele practises, lichaamswerk en ontspannen.

Het programma is zorgvuldig opgebouwd volgens de 4 elementen: aarde, lucht, water en vuur. Maar we volgen ook de behoefte van de groep in het moment.

Wat je in ieder geval kunt verwachten:

Ontdek meer over het programma in de brochure.

Deelnamegeld

De investering is 2.500,- ex. btw*

*

Ga je handelen? Of uitstellen?

HET VOLGENDE HOOFDSTUK VAN JE LEVEN LIGT OP JOU TE WACHTEN OM TE BELICHAMEN. ZOnder ruimte maken voor en integratie blijft de stroming onnodig lang uit.

Hi, ik ben Almer

Koningin van Schaduw- en lichtwerk

Ik ben spiritueel ondernemer, moeder van een zoon van 6 en avonturier. Ik help vrouwen master worden van hun donker en licht zodat zij hun mooiste leven VOLUIT kunnen leven.  Dat doe ik met transformationele ademsessies, retraites, energy healing, readingen en online cursussen. 

Scroll naar boven