Ademcoaching

Adem je nieuwe leven in, en je oude pijn en patronen uit.

Onze ademhaling is verbonden met wat we geloven, voelen en hoe we ons gedragen. En dus met wat we manifesteren in dit leven. Ademtherapie heeft de kracht om wat je gelooft, voelt en hoe je je gedraagt te veranderen. Door je adem te veranderen, kun je je leven veranderen. 

Ga op een transformerende, helende reis door de kracht van ademtherapie! Open het grootse potentieel in jou met je adem en ontgrendel een pad naar diepe ontspanning, verhoogd zelfbewustzijn, zelfliefde, zelfvertrouwen en groots en vrij leven waarin alles mogelijk is!

Boek je gratis intake en ontdek meer over wat ademtherapie (ook wel ademcoaching of ademwerk) voor jou kan betekenen.

Gun jezelf los te laten wat je niet meer dient en je plek in het leven in te nemen die je verdient.

Hoe werkt een ademsessie?

je adem als brug naar je onderbewuste

Je onderbewustzijn is als een opname apparaat. Het slaat elk beeld, elke angst, elke ervaring op als een film. Pijnlijke ervaringen die te overweldigend voor ons zijn in het moment, doorleven we niet. We blokkeren ze. Ons systeem is daar heel goed in. En dat is ergens maar goed ook. 

Als je bent opgegroeid in een ‘onveilige’ omgeving waar veel ruzie of spanning was dan heb je het toen nodig gehad om die niet volledig te doorvoelen. Het heeft je helpen overleven. Je hebt door je ervaringen misschien onbewust overtuigingen aangenomen, zoals ‘als ik mezelf uit, ben ik niet veilig’, ‘ik doe er niet toe’, ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘liefde is voorwaardelijk’. 

Welke het zijn  is voor iedereen uniek. Maar ze bepalen wat je uitzend en aantrekt waarmee we oude (traumatische) realiteit blijven herleven. En steeds weer de bevestiging zien in onze eigen overtuiging: ‘Zie je wel, niemand houdt van mij’ om maar een voorbeeld te noemen. In de yogaleer worden deze door zelfbevestiging dieper inslijtende patronen van denken en voelen samskara’s genoemd.

Ondoorleefde spanning wordt opgeslagen in ons onderbewuste. En we manieren ontwikkelen om het daar te houden. Vaak zonder dit zelf door te hebben. Om het ‘daar’ te houden leveren veel inspanning om het maar niet te VOELEN. Dat hebben we vaak niet eens door. Die manieren worden ingesleten patronen (samskara’s) die we soms gevaarlijk lang kunnen volhouden

Daarbij gaan we ook anders ademen. We houden onze adem in, gaan oppervlakkig ademen of juist overmatig ademen. Je ademt dan om te overleven. We vermijden daarmee de bron van onze uitdagingen en we blijven onbewust dingen denken, voelen en aantrekken die we niet meer willen. 

Door een verbonden ademhaling te doen tijdens een ademsessie maken we contact met je onderbewuste. Je ZIJN neemt het over van je DENKEN en je DOEN. Dat wat je onbewust vermeden hebt aan overtuigingen, gevoelens en gedachten adem je dit keer doorheen in plaats omheen. 

Wat opgeslagen lag en wat je onderdrukte komt vrij! 

Je adem brengt je naar wat doorvoeld en doorleefd mag worden, draagt je tijdens het contact er mee, en voert de vrijgekomen pijn af. Het is krachtige levensenergie met een enorme helende power. Het is het eerste wat je doet als je ter wereld komt. En het laatste als je deze weer verlaat. 

Daarna is er ruimte gemaakt! Een blanco canvas om te creeeren!

Voor nieuwe overtuigingen. Nieuwe gevoelens. Zoals ‘ik ben veilig om te zijn wie ik ben en mij te uiten’, ‘ik ben omringd door liefde’ of ‘ik ben prachtig’.

Na de sessie zul je al meteen effect merken in hoe je je voelt, in reacties van anderen op jou en zelfs in gebeurtenissen die je niet voor mogelijk hield. 

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN ADEM THERAPIE?

 1. Ontlading en verlichting: Dompel jezelf onder in je immense draagkracht diep in jezelf. Ervaar dat je prima in staat bent om pijnlijke emoties en gevoelens volledig te ervaren om ze daarna los te laten of te transformeren. Maar ook grote onderdrukte euforie en blijdschap zijn mogelijke ervaringen als je die onderdrukt hebt. Je adem doe het werk. Ervaar de grootse verlichting door het loslaten van alle lang vastgehouden spanning en breng rust en vrijheid in je leven terug.

 2. Verhoogde energie: Verhoog je vitaliteitsniveau door de ademhalingstechnieken die je lichaam van zuurstof voorzien en je cellen stimuleren. Afvalstoffen komen vrij en worden afgevoerd. Er komt zuurstof op plekken waar cellen lang met een tekort hebben moeten doen. Voel een golf van natuurlijke energie zonder van stimulerende middelen.

 3. Emotionele balans: Ervaar het verband tussen adem en je beleving van emoties en verkrijg hulpmiddelen om emoties beter toe te laten en te reguleren voor meer emotioneel evenwicht en een hernieuwd gevoel van innerlijke vrede. Met effect op je weerbaarheid in uitdagende situaties, je slaap en je geluksgevoel tijdens de dag.

 4. Verbeterde focus en helderheid : Je bewustzijn krijgt een enorme boost tijdens en na een sessie. Je wordt bewust van dingen waar je lang onbewust van was. Je voert emotionele ballast af en krijgt inzichten die je helpen mentale scherpte te krijgen op wie je bent, wat je wilt en wat je te doen hebt. Het opent ook je intuitieve vaardigheden.

 5. Holistische heling: Ademwerk of ademgerichte therapie heeft effect op je hele ZIJN. Je fysieke lichaam, je emotionele lichaam, je mentale lichaam en je spiritueel lichaam. De holistische werking versterkt het effect. Alleen ‘praattherapie’ levert vaak veel minder op, omdat je het dan misschien wel ‘weet’ welk trauma invloed op je patronen heeft, het helpt je niet voelen, doorvoelen of loslaten. Daarvoor moet je uit je hoofd, in je lijf! Ademcoaching helpt daar gigantisch bij.

  Start jouw reis naar heling en transformatie naar een nieuwe, vrije, jij. Boek je gratis verkenningscall en zet de eerste stap naar verlichting en een grootser en vrijer leven waarin jij de plek inneemt die je verdient. 

Ervaringen van anderen

“Ik vond het best spannend om de ademsessie te ondergaan. Maar vanaf het eerste moment voelde ik me comfortabel en ondersteund door Almer. Ze heeft een oprechte, betrokken en empathische benadering die me in staat stelde me volledig open te stellen voor het proces. 

Wat ik het meest waardeerde, was haar vermogen om de sessie aan te passen aan mijn unieke behoeften. Dit maakte de ervaring niet alleen effectief, maar ook zeer persoonlijk. 

Haar begeleiding heeft me geholpen om een dieper begrip van mezelf te krijgen, en was daarmee zeer waardevol. Ik kan het iedereen aanraden om een ademsessie bij Almer te boeken!”

NATASCHA,
Eigenaresse Yoga school

” Als ik van tevoren wist wat de effectiviteit van ademsessies is dan was ik er zeker eerder aan begonnen!”

Ik heb al behoorlijk wat aan zelfontwikkeling gedaan. En veel dingen wist ik wel waar ze vandaag kwamen. 

Maar tijdens de ademsessie ontdekte ik dat ik zelf vasthield aan een oud gevoel. Omdat ik bang was om zonder dat gevoel verder te gaan. Ik hield mezelf dus waar ik was zonder het door te hebben!

Het viel gewoon binnen en daarna was er alsof er iets ‘geklikt’ is waar ik lang naar heb gezocht. Heel dankbaar voor deze bijzondere ervaring.”

Chantal
Onderwijsdeskundige

“xxx” 

Marina
Psychotherapeut

llmi iconen zon zand

De Investering

Een losse eerste ademsessie duurt in totaal 3 uur
(1,5 uur intake, 1 uur ademsessie, 30 min na coaching)
En kost 300,-*

Losse vervolgsessies in hetzelfde thema duren 1,5 uur en kosten 150,-*

Kies je meteen voor een traject van 4 sessies inclusief 1 uitgebreide eerste sessie dan zijn de kosten 600,-*


*De prijzen hierboven zijn exclusief BTW. 

Waarom kiezen voor een ademsessie bij mij?

Volg je gevoel

 • Ik ben healer, spiritueel reader en ben professioneel life en bewustzijnscoach. Bij mij kom je nooit alleen ademen. Ademwerk, bewustzijnscoaching, reading en healing zijn een killer combinatie voor groots resultaat en krachtige integratie. Ik stem de sessie af op jouw energie, en wat ik doorkrijg over jou.

 • Ik geloof niet in trucjes. Adem is een tool. De echte impact komt van degene die de tool gebruikt. Net als dat een hamer geen kathedraal bouwt, maar de bouwer met zijn visie en skills.

 • Ik ben opgeleid door een ademcoach instituut. De opleiding is gecertificeerd met de volgende certificaten: CRKBO, De Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten en Gat Register Opleidingen (GRO).

 • Veiligheid, geborgenheid en vertouwen staan bij mij centraal. Deze eigenschappen zijn de meest genoemde van mijn klanten over mij.

  Boek je verkenningscall vandaag en samen bespreken we de mogelijkheden en plannen je eerste sessie.

Praktische werkwijze

Boek gratis verkenningscall

Vraag je call aan en start je ADEMreis naar verlichting

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar boven