Healing

Een diep energetisch herstel

Een healing kan je meer emotionele balans, mentale kracht en lichtheid in denken en voelen brengen.

Healing is een effectieve manier om (onbewuste) spanning als gevolg van emotionele of fysieke pijn los te laten. 

Veel uitdagingen in disbalans in die lichamen gaan we aan vanuit mannelijke energie. Zelfontwikkeling, therapie, doen alsof, harder werken, het op willen lossen.

Vrouwelijke energie werkt met wat is, is onverschrokken, helend, rustig en wijs.  Het herstelt het contact met dat wat gehoord en gezien wil worden, zodat het losgelaten kan worden. Blokkades worden verwijderd en levensenergie hersteld. Healing werkt met deze energie.

Boek jouw healing hier

Kies je datum en tijd voor de healing in de Meern (65,- euro) of op afstand (45,- euro). Kijk voor de mogelijkheden voor groepshealings bij voor bedrijven en ondernemers. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail met alle praktische informatie en een link naar jouw boeking.

 

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Hi, ik ben Almer

Healer, reader en coach

Ik ben healer, lichtwerker en professioneel life coach.

Het is mijn missie om mensen en vooral vrouwen te gidsen naar een licht en gelukkig leven zonder concessies waarbij feminiene kracht centraal staat.

Het is niet WAT je doet, maar van waaruit je dat doet: de intentie, de (onbewuste) overtuigingen, je trillingsfrequentie! Dat bepaalt wat je ervaart, denkt, voelt en aantrekt. Geluk kan veel moeitelozer dan je denkt. 

Volg mij op instagram voor inspiratie over hoe ik bewustzijn en feminiene kracht daarbij inzet en tips om direct toe te passen in je eigen leven. @lichtlevenmetimpact

Ervaringen van anderen met mijn healings

“Niet wetend wat te verwachten kwam ik bij Almer aan voor een healing. Na een warm welkom en uitleg over wat de healing zou inhouden werd ik uitgenodigd op de tafel te komen liggen. Daar creëerde ze een comfortabele setting die werd aangepast aan mij persoonlijk.

Wat tijdens de healing zelf precies gebeurde is moeilijk te omschrijven. Ik bleef vrij lang ‘praten in mijn hoofd’, maar uiteindelijk zakte ik in bewustzijn en viel ik soms in slaap. Een aantal keer voelde het alsof een boel ruis uit mijn lichaam werd verwijderd waardoor ik helderder kan denken.

Een tijd geleden heb ik een longontsteking gehad en tijdens de healing begon mijn lijf enorm diep adem te halen, alsof het opgelucht was dat dit weer kon.

De healing heb ik als heel prettig ervaren. In de veilige omgeving die Almer creëert kon ik me overgeven.”

Anna


Het is bijzonder hoe ik wakker ben geworden. Ik voel me uitgerust na een avond met drankjes en een nacht met minder slaap. Ik voel nog steeds heel veel zachtheid. Ik voel me gedragen. En ik voel in elke vezel van m’n lijf dat ik niet alleen ben. Ik weet dat er iets of iemand bij me is. Dat ik beschermd word. En dat raakt me nu ook weer. Wie of wat het is weet ik niet. Maar dat het er is, is duidelijk en dat voelt ontzettend warm. Tijdens de healing voelde ik me de hele tijd veilig. Almer had een energie en een bepaalde aardsheid die ik als heel rustig en prettig heb ervaren.

 
Het was een prachtige healing en dat gun ik iedereen!”

JANNEKE

 

“Een healing zonder gesprek vooraf, zonder vooraf bepaald doel. Dat gaf even verwarring bij me. Huh? Maar #hoedan?
En na die korte verwarring kon ik in nieuwsgierigheid en openheid stappen. “Laat maar gebeuren wat er gebeurt en komen wat er komt”. Toen dat mijn vertrekpunt werd was ik al gelijk ontspannen.  

Met mijn ogen dicht de healing ondergaan, de muziek die Almer gebruikt zorgde ervoor dat ik al heel snel in diep in mezelf kon komen. Diep in mezelf, diep in ontspanning. Dat was al heerlijk. Vervolgens in openheid laten komen wat er kwam. Wat er kwam was in mijn geval abstracte beelden, en uiteenlopende gevoelens en emoties die in verschillende sterkte kwamen en gingen (liefde, verdriet, twijfel, zelfliefde). Fysieke gewaarwordingen van kou, warm die elkaar ook afwisselden. 
 

Tot ik op een punt iets losliet waarvan ik tot op dit moment niet weet wat het was.
Het verliet me op een uitademing op duidelijke maar subtiele wijze.
En sinds dat vertrek kijk ik mezelf met een geopend hart aan als ik in de spiegel kijk.

ANTOINE

Praktische info

Wanneer is een healing passend voor jou?

Healing kan helpen bij:

  • Stress en rusteloos gevoel
  • Gevangen, geblokkeerd of angstig gevoel
  • Emotionele disbalans 
  • Onverklaarbare fysieke (spannings)klachten

En kan je het volgende brengen:

  • Diepe ontspanning op cellulair niveau (ook als je normaal slechte slaper bent)
  • Lichtheid in voelen en denken
  • Zelfverzekerdheid, vertrouwen en geloof 
  • Inzichten, shifts, bevrijdend gevoel

Maar het belangrijkste is dat jij je aangetrokken voelt tot een healing. Je onderbewuste weet precies wat je nodig hebt en wanneer. Ook al snapt jouw mind dat nog niet altijd.

Je kunt ook een healing op afstand boeken. 

Scroll naar boven