MINI cursus
moeiteloos leven voor powervrouwen

LEER HOE JE EEN licht LEVEN CREËERT zonder concessies op ambitie.

Tijdens deze mini cursus bestaande uit een 2,5 durende masterclass + werkboek met 10 krachtige oefeningen en visualisaties laat ik je zien:

  • Waarom dat leven niet gaat over af en toe een momentje rust nemen, dingen uit je agenda schrappen of goede strategie voor ondernemen of carrière maken.
  • Wat WEL werkt, en hoe je nu eindelijk losbreekt van cirkels van hard werken en plakbandjes plakken zonder ECHT effect.
  • Hoe je vanuit je ECHTE zelf keuzes maakt die kloppen, zonder angst of twijfel
  • Dat het niet gaat om WAT je doet, maar van WAARUIT je dit doet.
  • Hoe jouw gedachten, emoties, systeem en het powervrouwensyndroom jou saboteren en hoe je dat doorbreekt.
  • Wat (hoger) bewustzijn en feminiene kracht is, dat jij die ook hebt, en hoe je die inzet.

Duik in jouw denk en voelpatronen, doorbreek je zelfsabotage en maak je contact met jouw hogere zelf. 

Zodat jij moeiteloos regie neemt en ECHTE verandering in gang zet vanuit rust en meer (zelf)vertrouwen, met moeiteloos meer resultaat.

Hoger bewustzijn en feminiene kracht is niet zweverig, maar een superpower. Tap into yours.

Dit zeggen deelnemers over de masterclass uit deze cursus

“De impact van de masterclass op mij is: Ik ben veel bewuster. Makkelijker om in mijn kracht te blijven. En dingen te zien voor wat ze zijn. Ik bewandel het pad om los te laten, om voor mezelf te zorgen en verantwoordelijkheid te nemen voor wat ik voel”

“Mijn grootste inzicht is dat bewustzijn zo belangrijk is en hoe ik dat in kan zetten. Dat er zoveel systemen synchroon lopen en als daar geen harmonie tussen is, dat merkbaar is. Dat kan ik voelen en dat is een signaal dat ik ergens tegen in ga. Dat kan betekenen dat ik een keuze maak die ik wil heroverwegen.

“Ik zou de masterclass zeker aanraden! Het geeft veel inzichten in het eigen zijn. Veel mogelijkheden om persoonlijk te ontwikkelen en te groeien.” 

Scroll naar boven