Toolbox: Zelf aan de slag

Vergroot je innerlijke rust en je (hoger) bewustzijn.

In de toolbox vind je alles dat je nodig hebt om meteen zelf aan de slag te gaan met het vergroten van jouw (hogere) bewustzijn en je feminiene kracht.

Met de oefeningen, videolessen, meditaties en visualisaties. Experimenteer, ontdek en integreer het in je leven.

Met deze supercomplete toolbox wil ik je laten ervaren dat (hoger) bewustzijn en feminiene kracht helemaal niet zweverig en moeilijk hoeft te zijn.

Enjoy!

licht leven met impact

Toolbox Ticket

Levenslang toegang tot diepgaand transformatief materiaal.

We kunnen allemaal veel moeitelozer het leven manifesteren waar we naar verlangen, zonder concessies.

Door niet alleen te focussen op het WAT en HOE. Maar op jezelf.  Je moet alleen de tools leren kennen en inzetten om het te realiseren.

Deze toolbox geeft jou die tools!

  • Breng jouw stress- en overlevingssysteem tot rust bij stress
  • Stijg boven je angst en controle uit en handel vanuit rust en vertrouwen.
  • Ontwikkel je jouw (hoger) bewustzijn en intuïtie.
  • Krijg inzicht in hoe jouw systeem werkt en hoe je jouw denken, voelen en resultaten kunt beïnvloeden met minder moeite.

Deze schat aan informatie en tools moet toegankelijk zijn voor elke moeder met ambitie! En kost daarom maar 29,95. Dat is net zoveel als een dagje sauna, maar dan met onbeperkte toegang en life long effect op je rust 🙂

Deelnemers aan mijn programma’s krijgen gratis onbeperkt toegang.

Deze toolbox biedt jou onbeperkt toegang tot:

Met nadenken kom je nergens.
Ga gewoon doen.

Ontdek jouw innerlijke wijsheid en kracht op een heel ander level.

Ik ben zelf begonnen met het inzetten van deze tools nadat het doorzwoegen en doorgaan echt niet meer ging. En ik echt nog maar 1 ding nodig had: tot rust komen en van angstgevoelens af te komen omdat mijn systeem continu gevaar, gevaar afvuurde.

Wat ik daarvoor standaard deed was analyseren en er over praten. Maar pas toen ik me openstelde om de kracht van adem, lijf en bewustzijn te gaan ervaren kwam alles in een stroomversnelling. 

Ik heb zelf ervaren dat deze tools je kunnen helpen om heel helder te voelen en te weten wat je wilt, wat je tegenhoudt om gelukkig te zijn en vooral heel veel vertrouwen te voelen en stress direct te verminderen.

 Je kunt oneindig veel lezen over ‘wat’ je moet doen en ‘hoe’ het werkt voordat je iets gaat doen. Je kunt ook gewoon beginnen met ‘ervaren’. Ik ben ervan overtuigd dat als jij deze tools ingegreert in je leven er een wereld voor je open gaat en je achteraf denkt: had ik dit maar eerder gedaan! Hoe dan ook, het begint pas als je in beweging komt en gewoon gaat ervaren. 

Enjoy! 

Scroll naar boven