Mijn Missie

Meer geluk en succes.
Minder moeite.

Ik geloof dat het tijd is voor nieuwetijds powervrouwen!
Voor minder burn-outs en meer moeiteloze impact en geluk. Door vrouwen weer terug te brengen tot zichzelf en hun feminiene kracht te laten (her)ontdekken.

Om een leven te creeren waarin ambitie, succes en NU gelukkig zijn, moeiteloos samengaan. 

Veel vrouwen houden zichzelf klein. Zijn hun grootsheid vergeten. Ze leven onbewust volgens aangeleerde ideeen over identiteit geluk & succes. Ratio en intellect staat op een voetstuk. Gas geven, controle houden, het goed doen. Kwetsbaarheid, intuitie en voelen hebben we er ‘uitgeramd’ . Zijn we gaan zien als ‘lastig’ en ‘beperkend’ voor geluk en succes.

Daarmee zijn veel vrouwen volledig de connectie verloren met hun feminiene kracht. Leven op een manier die niet echt voelt, niet natuurlijk maar hoe het anders moet? Geen idee. Alles wordt aangevlogen met mannelijke energie: meer doen, harder werken, meer therapie en zelfontwikkeling hamsteren.

Ik begeleid deze vrouwen in hun transformatie naar next level powervrouw. Die zichzelf kan dragen en liefdevol kan begeleiden ongeacht de uitdagingen. En zo het leven creëert waarin  geluk en succes moeiteloos samengaan. 

Mijn eigen transformatie leverde me op alle vlakken grote shifts op!

Ik ging van corporate baan moet zeer goed salaris en ‘credits’ naar een eigen onderneming als coach. Kwam dichter bij mezelf, volgde mijn hart en ging op ontdekking. Nu nog geen jaar later ben ik ook healer, reader en organiseer ik retreats. 

Als ik vooraf alles had willen bedenken, stond ik hier nu niet. Ik ‘wist’ op een totaal ander level dan met mijn hoofd, dit is wat ik mag volgen. Doodeng maar ook fantastisch! En magischer dan ik had kunnen bedenken!

Meer geluk en succes creëren, ongeacht de omstandigheden en moeitelozer dan ooit. Het kan echt!

Daarvoor zijn een paar belangrijke sleutels en stappen nodig die je eigen mag maken.

 

LLMI Iconen Zon Bosgroen

De wereld heeft meer échte powervrouwen nodig.
Die leiderschap tonen vanuit feminiene kracht.

licht leven met impact

Mijn visie

BEWUSTZIJN IS DE SLEUTEL TOT MOEITELOOS GELUK EN SUCCES

In de kern willen we allemaal hetzelfde. We hebben een diep verlangen om gelukkig te zijn. Daar werken we vaak hard voor op basis van wat we (onbewust) denken dat ons gelukkig maakt. Baan, business, kind.

Maar onbewust laten we ons hierin vooral leiden door het deel van ons brein dat graag quick en dirty beslissingen maakt op basis van angst en oude pijnen. Resultaat, je geluk ligt altijd in de toekomst and you are always on the run. Je manifesteert niet echt het gevoel van geluk en succes terwijl je dat wel heel hard probeert. Dat kan ook anders.

Ik geloof dat bewustzijn over wie je bent en wat je ervaart de belangrijkste sleutel is. Pas als je jezelf van bovenaf ziet rennen door het veld achter een gedachte of gevoel aan, heb je een keuze. Tot die tijd ben je een marionet van je conditionering.

Ik geloof dat dit besef in combinatie met de juiste tools en begeleiding de weg is naar een licht leven, zonder afhankelijkheid van omstandigheden. No matter what! 

Het gaat er niet om wat er in je leven is, maar over hoe jij in dat leven staat. 

 

Dat vraagt bewustzijn, moed en de juiste tools!

 

Tools waar ik mee werk zijn:

  • Bewustzijnsontwikkeling door coaching en oefeningen
  • Ademwerk
  • Energy healing (chakra healing)
  • Readings 
  • Retreats (meditaties, lichaamswerk, journaling, stilte, wetten van het universum inzetten zoals de wet van aantrekingskracht)

Ik geloof dat uitdagingen in ons leven en vastlopen een uitnodiging is tot heling en groei. En dat vrouwen die deze uitnodiging aangaan en deze tools leren inzetten, direct een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. 

LLMI Iconen Zon Aards Goud

"If you have yourself, you have the world.
If you can guide yourself, you can guide the world"

Scroll naar boven