Mijn Missie

Vrouwen in verbinding brengen met wie ze altijd al waren: DIVINE CREATORS AND CHANNELS OF THE UNIVERSE!

Ik geloof dat het tijd is voor nieuwetijds powervrouwen!
Voor minder burn-outs en meer vrouwen die vanuit hun essentie impact maken op  de heling van zichzelf en deze wereld!

Ik lever daarin mijn bijdrage door dit zelf te doen en vrouwen weer in verbinding te brengen met zichzelf en het geheel.

Veel vrouwen kennen of herinneren hun voelkracht, hun intuïtie en spirituele gaven. Maar hebben deze afgesloten of verstoren om te voldoen aan wat geaccepteerd en verwacht wordt.

Ze houden zichzelf klein. Zijn hun grootsheid vergeten. Ze leven onbewust volgens aangeleerde ideeen over identiteit, geluk & succes.

 
Ratio en intellect staat op een voetstuk. Gas geven, controle houden, het goed doen. Kwetsbaarheid, intuitie en voelen hebben we er ‘uitgeramd’ . De wereld leert ons dat dit ‘lastig’, ‘beperkend’ en ‘zwak’ is.

Daarmee zijn veel vrouwen volledig de connectie verloren met hun feminiene kracht. Leven op een manier die niet echt voelt, niet natuurlijk maar hoe het anders moet? Geen idee. Alles wordt aangevlogen met mannelijke energie: meer doen, harder werken, meer therapie en zelfontwikkeling hamsteren.

Ik begeleid deze vrouwen in hun transformatie naar de volgende next level versie van zichzelf. Die zichzelf kan dragen en liefdevol kan begeleiden ongeacht de uitdagingen. En zo het leven creëert waarin het ondenkbare mogelijk is en dit leven VOLUIT leeft.

 

LLMI Iconen Zon Bosgroen

De wereld heeft meer échte powervrouwen nodig.
Vrouwen die verbonden zijn met hun divine vrouw zijn in plaats van zichzelf te verlaten om mee te spelen in een masculiene wereld. Don't fight for your spot at the wrong table. Build the right table.

Scroll naar boven