Feminiene kracht sessie

METEEN EEN DOORBRAAK MAKEN

 • Wil jij meteen inzicht krijgen en een doorbraak maken in je geluk? 
 • Zit je vast in onrust en eindeloos nadenken, wikken en wegen zonder resultaat? 
 • Met een feminiene kracht sessie kom je moeiteloos tot rust, helderheid en beslissingen die kloppen.

Neem vanuit zachtheid regie over je overlevingssysteem dat je blokkeert en verstrikt zodat je weer afstemt op wat er ECHT toe doet, en wat ECHT klopt voor jou!

En jouw actie om jezelf te geven wat je nodig hebt is genomen. Results will follow.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Ik neem daarna contact met je op om de sessie in te plannen.

Zonder op pauze te drukken KUN je niet afstemmen op je innerlijke wijsheid.

 • Zonder actieve onderbreking van je overlevingssysteem zal die de regie blijven houden en zit je vast in een cirkel waar je niet uitkomt. Je krijgt alleen maar meer ‘wat als’ , ‘hoe dan’ en ‘maar…’ gedachten en voedt zo je eigen angst-systeem. 
 • Je zult meer informatie gaan verzamelen, meer proberen te begrijpen en je weg er uit analyseren. Je activeert daarmee je denken en blokkeert je innerlijke wijsheid volledig met als gevolg meer frustratie dat je hier nog stééds zit.
 • Je focust je op de uitkomst die je wilt, het eindpunt. Waarmee je blokkeert wat er NU is. Wat gezien en gehoord wil worden. Pas als je dat doet, komt die output die je zo verlangt vanzelf. 

Met de feminiene kracht sessie creeër je moeiteloos de rust en uitkomst die je zoekt.

Hoe langer je doorgaat met watertrappelen, hoe groter de druk wordt. Druk trekt druk aan.

Je kunt beter onder water duiken en de stop er uit trekken. Overgave en regie brengt rust. En trekt regie en rust aan. Grootse moeiteloze manifestatie komt voort uit kiemen die jij zaait en de zorg die jij biedt aan je vruchtbare manifestatiegrond! Niet uit bomen uit de grond willen stampen!

TIjdens de online sessie begeleid ik je met tools als adem en visualisatie voorbij jouw survival systeem dat alleen maar wil doen en bereiken en tap je in op de wijsheid van jouw innerlijke weten en het grotere geheel. 

Hoe zou het zijn als jij na 1 uur vanuit je huiskamer:

 • Je rustig en vol vertrouwen voelt?
 • Weet waar je focus naartoe mag in jezelf?
 • Handvatten en richting hebt om dat vorm te geven?
 • Voor slechts 77,- euro 

 Wil je blijven watertrappelen en energie verspillen? Of kies jij voor juiste de begeleiding die je nodig hebt voor doorbraken?

Niet tevreden? Je krijgt zonder discussie je geld terug.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Ik neem daarna contact met je op om de sessie in te plannen.

Ervaringen van vrouwen voor jou

review miranda FK sessie
review carmen

Hi, ik ben Almer

Healer, reader en coach

Ik ben healer, lichtwerker en professioneel life coach.

Het is mijn missie om mensen en vooral vrouwen te gidsen naar een licht en gelukkig leven zonder concessies waarbij feminiene kracht centraal staat.

Het is niet WAT je doet, maar van waaruit je dat doet: de intentie, de (onbewuste) overtuigingen, je trillingsfrequentie! Dat bepaalt wat je ervaart, denkt, voel en aantrekt. Geluk kan veel moeitelozer dan je denkt. 

Volg mij op instagram voor inspiratie over hoe ik bewustzijn en feminiene kracht daarbij inzet en tips om direct toe te passen in je eigen leven. @lichtlevenmetimpact

licht leven met impact

Over jou

Deze SESSIE is voor jou als je:

 • Behoefte hebt aan rust in je hoofd en in je lijf!
 • Maar ook duidelijkheid en richting wilt, alleen ontspannen is niet wat je zoekt. 
 • Bereid bent te ervaren, te ontdekken, te voelen en te helen wat blokkeert.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Ik neem daarna contact met je op om de sessie in te plannen.

Scroll naar boven