School of Darkness & Light

Zet jouw lessen sneller om in groei door meesterschap over je donker en licht en ga naar jouw unieke next level op elk vlak.

Gratis e-book

Download mijn gratis e-book ‘In 5 stappen naar licht leven met impact’

Doorbreek sabotage van je echte geluk, voorkom een (nieuwe) burn out en kies voor de meest vrije en grootse versie van je leven, zonder concessies.
Je hebt alles al in je om dit te bereiken powervrouw!Download mijn gratis e-book en ontdek de 5 noodzakelijke stappen voor een lichter en gelukkiger leven, waarin je meer geniet van het moederschap en makkelijker impact maakt vanuit je hart.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Jouw geluk op papier lijkt compleet, maar het gevoel van geluk komt niet...

xx

licht leven met impact

Herken je dit?

Hier wil je vanaf

Hier ben je aan toe

llmi iconen zon zand

Stop met zwoegen en start met een leven waarin jij succes en geluk vanuit lichtheid creëert én aantrekt vanuit feminiene kracht.

Ontdek jouw feminiene kracht

En transformeer tot de nieuwe powervrouw die je al in je hebt

xxx

licht leven met impact

Plakbandjes plakken werkt niet

Echte verandering komt van binnenuit

xxxx

llmi iconen zon zand

"Geluk en zingeving vanuit rust en vertrouwen heeft niks te maken met wat er in je leven (bereikt) is, maar hoe jij in dat leven bent. Zonder bewustzijn daarvan is dat geluk onhaalbaar."

Hi, ik ben Almer

xxx

xxx

 

 

 

 

xxxx

xx

Dit zeggen anderen over mij

“Almer heeft mij met haar rust, aandacht en oprechte interesse laten omarmen wat er nu is en heeft mij zelf laten inzien welke “kaarten” voor me op tafel lagen waardoor ik vol vertrouwen en helderheid een keuze kon maken welke “kaart” ik weg wilde leggen. Hierdoor voelde ik kracht, energie en verlichting. En wist ik wat mij te doen stond. De weerstand was weg. Ik gun iedereen Almer!”

Christel,
verpleegkundige en moeder van 3

“Almer heeft iets in mij aangeraakt. Haar rust en relativering, haar openheid over de angst en wat ervan het leven te leren valt, zijn inspirerend.

Het zinnetje “Het is een kwestie van hoe je er tegenaan kijkt” blijft nazingen in mijn hoofd. In de praktijk voel ik me met 1 been in de oude wereld staan en met 1 been in de nieuwe. In de Tussenruimte noem ik het.

Wanneer ik het zinnetje verbind met waar ik nu sta, in de tussenruimte, valt het kwartje: ik wil graag bwegen naar het nieuwe en het oude loslaten, en ik heb er vertrouwen in dat ik het kan, maar ik vind het spannend. En daar mag ik ruimte aan geven. Ik voel hoe mijn energie weer gaat stromen en de rust die over me komt.”

Solita ,
Ondernemer in organisatieontwikkeling en moeder van 3

“You did some miracle work on me! Ik voelde me angstig, boos, verdrietig. Ik zocht naar oplossingen hoe ik er van af kon komen. Met de ik voel me…. oefening kwam alles er uit. En daarna was het gewoon WEG!”

Ilse,
marketeer en moeder van 1 dochter

Ik gun jou de sleutels tot geluk en succes!

Doorbreek sabotage van je echte geluk en creëer moeiteloos jouw droomleven

Voorkom een (nieuwe) burn out en bereik en geniet meer dan je ooit had durven dromen. Download mijn gratis e-book ‘In 5 stappen naar een licht leven met impact’. En ontdek hoe je dit bereikt.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

Scroll naar boven