Gratis webinar over mijn key darkness to light methode

BEGIN METeen met regie nemen over je donker

Met deze gratis webinar waarin ik je mijn KEY methode leer waarmee je effectief naar je donker toe beweegt en regie neemt over het donker in plaats van dat het donker regie neemt over jou. Deze methode met begeleide oefening is de belangrijkste die ik toepas in vrijwel AL mijn coaching en retreats.

Je gaat merken dat je met deze oefening veel meer rust gaat ervaren in je gevoelens EN dat je je donker als kompas en brandstof kunt gebruiken voor inzicht en groei. 

Zodat je die groei ook echt kunt doormaken om steeds weer in je volgende level te stappen om VOLUIT te leven. Zodat jij ZELFREDZAAM wordt en niet meer gered hoeft te worden.

BINNENKORT TE DOWNLOADEN. MELD JE HIER AAN VOOR EEN BERICHT ALS HIJ TE DOWNLOADEN IS.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens mijn privacyverklaring.

licht leven met impact
Scroll naar boven